vineri, 22 iunie 2012

A "Girl like you" appears...:D

A venit si ziua cand albumul YOUNG LOVE iese la iveala si se lanseaza oficial!!!
Astazi a aparut si videoclipul piesei "Girl like you" care ma face sa cred tot mai mult ca Jedward trebuiau sa se faca regizori,odata ce video-ul e "creat si unit" de ei.
In rest nu stiu ce as mai putea zice.Mi se pare ca totusi gemenii se maturizeaza(STIU,e ciudat cum am ajuns sa spun asta ).Adica au renuntat la "freza" care i-a consacrat daca pot spune asa iar acum ii vedem mai des cu "flat hair".In plus ,hainele din video-uri nu mai sunt sacourile specifice si blugii stramti,asa cum ne obisnuisem sa-i vedem imbracati pe John si Ed.
Acum,aceasta e doar o schimbare minora deci nu ne afecteaza,insa incercati sa ascultati acum toate melodiile   de pe albumul "Victory"sau"Planet Jedward" iar dupa asta ascultati Young love.
E o diferenta imensa intre melodii nu?

BTW:Daca doriti cumva piesa"Girl like you" sau "Young Love" ne puteti trimite un e-mail pe adresa jedfanjohanna@yahoo.com si noi vi le vom da.Adica ,poate nu le puteti lua de pe iTunes asa ca noi vrem sa ajutam fanii ce citesc aceasta postare si care chiar vor sa aiba melodiile gemenilor peste tot unde merg.

Peace out,Kate;x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu