marți, 22 mai 2012

Tonight,tonight tonight...IT'S JEDWARD TIME!:D

Si iata ca a sosit si ziua Eurovisionului.Sincer noua in februarie ni se parea ca mai e asa de mult pana in saptamana asta iar azi eram ceva de genul:"Mda..De-acuma vine Eurovisionul...E pe 22....Stai!Azi E IN 22!WTH? Ce repede a trecut timpul!"
Azi deci ,la ora 10 PM ora Romaniei va avea loc prima semifinala care dupa cate am citit e declarata ca fiind favorita...Sa fie numita asa doar fiindca sunt Jedward in ea?^_^

Oricum eu am vaga presimtire ca Jedward evident vor trece mai departe in finala care se va tine pe 26.Deci inainte de a incepe si de a vedea spectacolul de lumini pregatit de gemeni m-am uitat la video-ul de anul trecut.
Si nu stiu cum nu poti sa-i iubesti mai ales cand vezi zambetul adorabil al lui Ed de la minutul 1:10.Cat despre decor anul trecut totul era rosu iar acum totul e albastru...De parca nu era evident...
Nu stiu ce va mai post spune deci VOTATI-I PE JEDWARD daca vreti si sunteti cu adevarat fani.
Sau macar daca ii nu votati acum (sperand ca fanele din-afara isi vor face treaba si ii vor aduce pe gemeni in finala) votati-i in Finala pe 26,caci atunci conteaza mai mult.

Sfat:Titlul iese mai bine daca il rostiti pe ritmul de la P.O.V...:).

Peace out ,Kate;x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu